Alte știri

22 de președinți de raioane și peste 400 de primari îndeamnă cetățenii să voteze pentru Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

22 de președinți și vicepreședinți de raioane și peste 400 de primari îndeamnă cetățenii să voteze pentru candidatul independent la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Aceștia au declarat în cadrul unei conferințe de presă, că cetățenii pe care îi reprezentă au nevoie de stabilitate și o bună guvernare a țării.

“Noi, președinții raioanelor Dondușeni, Briceni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Ocnița, Râșcani, Soroca și cei peste 200 de primari din satele din Nordul țării ne declarăm susținerea pentru candidatul independent Igor Dodon. Noi conducem sate și orașe din Nordul țării, reprezentăm populația acestor regiuni, unde locuiesc moldoveni, uraninei, ruși, evrei și cetățeni de alte etnii”, a declarat președintele raionului Soroca Veaceslav Rusnac.

Participanții la conferința de presă au spus că pe oameni îi interesează să aibă apă potabilă în case, drumuri bune și locuri de muncă.

“Oamenii acestei țări ne-au spus să apărăm satele și raionale noastre. Dacă vine Maia Sandu, ea va duce la bun sfârșit planul diabolic al sfetnicului său, Ion Sturza, care a distrus raioanele și a format județe. Sandu vrea să lichideze jumătate din raioanele țării, să distrugă mai bine de 2/3 din raioane”, a spus Marcel Cenușa, președintele raionului Cahul.

loading...

Comments are closed.