Actual

29 de studenți de la Academia „Ștefan cel Mare” a MAI și-au început stagiul de practică la frontiera de stat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tinerii au fost repartizați în mai multe subdiviziuni de frontieră, unde vor fi implicați în activitatea de control al trecerii frontierei de stat și de supraveghere a segmentului „verde” al frontierei. Din primele zile ale aflării în teritoriu, studenții au prezentat interes și curiozitate de orice activitate a polițiștilor de frontieră.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Unii au reușit să urmărească serviciul de zi, iar alți au mers în patrule în timpul turei de noapte. Cum să completezi documentația de serviciu, cum să folosești corect echipamentul din dotare, dar și care sunt procedurile în timpul desfășurării misiunii la frontieră, sunt doar câteva aspecte la care tinerii au primit îndrumări și recomandări.

Totodată, unii dintre studenți vor face echipă cu ofițerii de investigație specială din cadrul IGPF, iar alții vor intra în esența lucrului pe linia de securitate aeronautică.

Noi le dorim succese pe toată durata stagiului de practică!

De menționat că în perioada ianuarie-martie 2022 sunt organizate și desfășurate stagiile de practică ale studenților facultății „Drept, ordine publică și securitate civilă” din cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI.

loading...

Comments are closed.