Alte știri

3 zodii care par îngeri, dar sunt drăcușori în toată regula

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unii oameni par rupti din Rai, dar in realitate sunt doar niste dracusori care poarta o masca de inger. Adevarata lor fata si intentiile reale ies intr-un final la suprafata. Iata care sunt cele 3 zodii cu doua fete:

Taur

Figura ta blanda si atitudinea relaxata ii pacaleste pe multi. Isi imagineaza ca esti de o bunatate rara, cand colo ar fi bine sa nu cumva sa te supere cu ceva ca iei foc si reactionezi fara masura. Insusi Satana s-ar putea teme de tine in astfel de momente. Nimeni nu ar crede ca e posibil sa iti iasa pe gura cuvinte atat de urate sau ca ai putea reactiona atat de violent, indiferent de cine se afla in fata ta.

Fecioara

Esti calda, draguta, generoasa si in general foarte placuta, dar esti si sclava dorintelor. Doar cel care reuseste sa se apropie de tine va intelege ca are de a face cu o diavolita in carne si oase. Restul se vor lasa amagiti de imaginea de fata mare pe care o afisezi. In realitate, esti genul de persoana capabila sa taie si sa spanzure atunci cand se simte calcata pe bataturi, astfel ca razbunarea ta va fi cumplita.

Capricorn

Lumea te stie in bula ta, din care pare ca iesi rar si atunci doar ca sa… bei apa eventual. Dar sa ii fereasca pacatul pe toti de ziua in care iti faci tu aparitia in lume. Nu degeaba Diavolul este intruchipat ca un tap. Coarnele tale vor impunge puternic si vor rani. Mai mult, cine ar putea crede ca dincolo de imaginea ta linistita esti de fapt cel mai impatimit iubitor al jocurilor de noroc, ca iti place alcoolul, ca tradezi fara remuscare?

loading...

Comments are closed.