3rei Sud Est și Verka Serduchka, la Orhei de Revelion! Și surprize culinare pentru spectatori!

3rei Sud Est și Verka Serduchka, la Orhei de Revelion, Și surprize culinare pentru spectatori, ilan shor, partidul sor, jasmin orheiland, anul nou, sarbatorile de iarna, 
 

În seara de Revelion, autoritățile locale din Orhei au pregătit un mega concert pentru orheienii și oaspeții care vor alege să petreacă noaptea dintre ani la cel mai mare Târg de Crăciun de la ”OrheiLand”. Publicul va fi încântat cu piese ale celor mai cunoscuți artiști autohtoni. Surpriza serii va fi însă legendara trupă din România ”3rei Sud Est” și bine cunoscuta vedetă, Verka Serduchka, care vor face un show de zile mari.

Concertul va începe la ora 22:00, în cel mai mare parc de distracții din țară – ”OrheiLand”, care găzduiește și Târgul de Crăciun din Orhei, cel mai mare din țară. Orheienii și oaspeții veniți să petreacă noaptea dintre ani vor fi serviți gratuit cu delicii.
 
Aproape de miezul nopții, primarul de Orhei, Ilan Șor va urca în scena de la ”OrheiLand” și va ține un mesaj de felicitare pentru oaspeții adunați la concert. Noaptea dintre ani se va încheia cu un grandios show de focuri de artificii.
 
Pe lângă concertul de Revelion, oaspeții care vor veni la ”OrheiLand” vor avea parte de multe surprize. Vor fi întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu decorații de iarnă. Tot aici, sunt instalate reședințe ale lui Moș Crăciun, pline cu cadouri, dar și un patinoar cu o suprafață de 800 de metri pătrați. Toate atracțiile sunt gratuite.
revelion 2019, 3rei Sud Est și Verka Serduchka la Orhei, Și surprize culinare pentru spectatori, ilan shor, partidul sor, jasmin orheiland, anul nou, sarbatorile de iarna, 
Total
0
Shares
Total
0
Share