Alte știri

415 moldoveni au venit acasă în ultimile 24 de ore cu două rute charter din Federația Rusă și Marea Britanie

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 693 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 1 833 traversări persoane, dintre care 981 treceri la frontiera moldo-română, 437 treceri la frontiera cu Ucraina și 415 treceri a frontierei aeriene.

În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a două rute charter din Federația Rusă și Marea Britanie, fiind înregistrate 415 persoane.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 2 693 persoane și completate 1 833 fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 1 520 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Nicio persoană nu a prezentat simplome ale infecției de tip Covid-19.

Prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci, au ajuns cinci cetățeni moldoveni, repatriați din Belarus.

loading...

Comments are closed.