Alte știri

433 de decese provocate de COVID-19. Încă șase, înregistrate astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte 478 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care  2 de import, restul fiind cu transmitere locală. 4 cazuri sunt înregistrate în Transnistria, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese cauzate de COVID-19:

Deces 428: Bărbat de 81 ani, din raionul Edineț. Internat la data de 12 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: insuficiență cardiacă, fibrilație atrială, evoluție cronică.

Deces 429: Femeie de 67 ani, din raionul Glodeni. Internată la data de 18 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: cardiomiopatie dismetabolică, diabet zaharat, obezitate, tromboză mezinterială.

Deces 430: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 4 iunie, la Spitalul Clinic Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, accese de asm cardiac, encefalopatie mixtă.

Deces 431: Bărbat de 70 ani , din mun. Chișinău. Internat la data de 10 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, pielonefrită cronică, boală renală cronică.

Deces 432: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, edem cerebral.

Deces 433: Bărbat de 78 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 31 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, boală renală cronică, cardiopatie hipertensivă și pulmonară.

loading...

Comments are closed.