Alte știri

44 de cetăţeni străini au primit refuz de intrare în Republica Moldova pe parcursul săptămânii trecute. Motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 9 – 15 noiembrie 2020, la ”frontiera verde” și în punctele de trecere polițiștii de frontieră au fost notificate 842 de evenimente cu documentarea a 853 de persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova , după cum urmează:

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

– 25 de încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;
– 11 cetățeni străini au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;
– 803 contravenții privind încălcarea regimului special în condiții de stare excepțională și încălcarea regimului de transporturi;
– două cazuri de trafic ilicit de bunuri;
– o intervenție transfrontalieră SMURD.

Au fost declanșate 104 consemne, dintre care trei consemne pe Interpol și 101 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.

În decursul săptămânii precedente 44 de cetăţeni străini, dar și 32 de mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 83 454 traversări și valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 32 656 traversări. Cea mai ”activă” frontieră a fost cea cu România, 60% din totalul de traversări s-au semnalat în punctele de trecere situate la granița moldo-română.

loading...

Comments are closed.