60 de primari din Europa și 40 din Ucraina se adună în Moldova pentru Summitul Internațional al Primarilor 2024

Pe 11 aprilie 2024, Moldova va găzdui un eveniment de referință în dezvoltarea urbană și rurală: Summitul Internațional al Primarilor 2024. Evenimentul va aduna peste 60 de primari și oaspeți speciali din Uniunea Europeană și 40 de primari din Ucraina în Moldova, o ocazie semnificativă în care se vor reuni liderii orașelor de pe întreg continentul pentru a împărtăși, învăța și colabora în transformarea mediilor urbane și rurale.

Primari din Polonia, România, Ucraina, Lituania și Moldova vor urca pe scenă pentru a arăta cum au abordat provocări locale unice prin inovație și creativitate. Summitul Internațional al Primarilor reprezintă o platformă pentru liderii orașelor de a evidenția soluții inovatoare la provocările urbane. Acest eveniment promite să fie o platformă, unde primarii din UE și regiune vor împărtăși strategiile lor de succes pentru îmbunătățirea vieții urbane și rurale, punând accent pe sustenabilitate și pe binele comunității, cu primari prezentând abordările lor în managementul urban.

Formatul Summitului este conceput pentru a favoriza schimbul de cunoștințe și construirea unei rețele internaționale robuste între liderii angajați în transformarea urbană. Participanții vor avea oportunitatea de a explora diverse soluții de dezvoltare urbană din prima mână și, potențial, de a iniția noi proiecte și parteneriate.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share