Alte știri

600 litri de alcool etilic ridicat la frontiera de nord. Cine sunt contrabandiștii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră au acționat noaptea trecută în baza unei informații operative stopând un atelaj hipo ce transporta 15 butelii pline cu lichid incolor și cu un miros pecific de alcool etilic. Cercetat este căruțașul care a declarat că nu este în cunoștință de cauză despre cele depistate, ci oferă doar servicii de transport.

Angajații Direcției regionale Nord au întreprins măsuri de prevenire a contrabandei cu băuturi spirtoase. Astfel, la ora 22:30 pe direcția ”Criva – Podvirnoe” au stopat un atelaj hipo, condus de către un locuitor al satului Criva, raionul Briceni, în vârstă de 59 de ani.

În urma verificărilor de rigoare s-a stabilit că transporta ascuns 15 butelii din masă plastică cu volumul a câte 40 litri fiecare. Acestea erau pline cu lichid incolor, specific după miros și proprietăți cu alcoolul etilic.

Audiată, persoana a declarat că nu cunoaște despre conținutul buteliilor întrucât oferă servicii de transport cu căruța în satul Criva și a fost solicitat ca seara să transporte încărcătura rspectivă contra sumei de 300 lei.

Ca urmare, marfa a fost ridicată și depozitată la sediul SPF Criva. Cercetările continuă și în prezent pentru a identifica implicarea altor persoane și elucidarea tuturor circumstanțelor.

loading...

Comments are closed.