Social

65 000 de pachete de țigări și 3 arme deținute ilegal, ridicate de oamenii legii. Ale cui erau

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău oficiul Ciocana și angajatii secției investigații al Serviciului vamal, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală autorizate au deconspirat activitatea ilegală a unui bărbat dintr-o localitate din r. Dubăsari. Bărbatul s-a dovedit a fi în vârstă de 46 ani.

În cadrul acțiunilor desfășurate de către forțele de ordine la domiciliul bărbatului cât și pe un lot de pământ pe care crește porumb, au fost depistate și ridicate 65 000 pachete de țigări, acestia fiind fără marcă de acciz, 3 arme de vânătoare de model IJ și 60 de cartușe. La solicitarea forțelor de ordine individul nu a putut prezenta careva acte de ce ar demonstra proviniența pachetelor de țigări. Cu privire la amele și cartușele depistate, bărbatul nu deținea careva acte și în registrul de înregistrare a armelor acesta nu figurează ca posesor de arme, acestea fiind ridicate de către forțele de ordine.

Astfel, bărbatul urma să pună în circuit ilegal pachetele de țigări iar în urma comercializării să obțină un profit în proporții deosebit de mari.

Pachetele de țigări au fost ridicate în vederea confiscării, până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

În continuare, cazul este cercetat sub toate aspectele legale de către polițiști și procurori.

loading...

Comments are closed.