Social

7 bărci neînmatriculate au fost indisponibilizate de pe malul drept al râului Nistru

Pinterest LinkedIn Tumblr

7 bărci au fost adunate de pe malul drept al râului Nistru, informează Telegrpah.md, cu referire la comunicatul IGPF.

Zona de frontieră a Direcției regionale Est, în deosebi de-a lungul râului Nistru este una solicitată pentru tot felul de activități de agrement. Această zonă este perfectă pentru pescarii amatori și/sau profesioniști. Însă pentru a te afla și practica acest hobby într-o zonă cu acces restricționat este absolut necesar să cunoști regulile ce îți permit să te bucuri de timpul liber.

Astfel, o echipă de polițiști de frontieră din cadrul SPF Tudora-1 și ai Direcției regionale Est au întreprins acțiuni privind contracararea ilegalităților pe segmentul de responsabilitate. În repercusiune, au fost ridicate pe malul drept al râului Nistru șapte mijloace plutitoare care nu sunt înmatriculate potrivit legislației în vigoare și nici nu se aflau la locurile stabilite, și anume la debarcaderul public. Ulterior acestea au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Tudora.

În prezent polițiștii de frontieră cercetează cazul sub toate aspectele în vederea stabilirii și sancționării posesorilor.

loading...

Comments are closed.