Editoriale

7 secrete cum să pari mult mai atrăgătoare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poate crezi că nu poți face prea multe ca să devii mai atrăgătoare. Dar sunt mici schimbări care au nevoie de timp și efort și care au un impact mare asupra oamenilor care te privesc.

1. Evită conversațiile fără sens și superficiale. Nu discuta doar despre timpul de afară și despre știri. Vorbește despre tine și interesele tale. Interesează-te despre hobby-urile altor oameni.

2. Contactul vizual. Când cunoști  pe cineva, observă  culoarea ochilor săi. Astfel vei privi cu mai multă atenție în ochii interlocutorului. Iar acest contact vizual prelungit te va face mai atractivă pentru acel om.

3. Igiena personală. Un duș bun te poate ajuta să arăți mai atrăgătoare. Miroși mai frumos, părul arată mai bine, iar acest lucru arată că-ți cunoști valoarea.

4. Gesturile mâinilor. Psihologii susțin că oamenii par mai încrezători și mai interesanți atunci când gesticulează. Gesturile atrag atenția.

5. Îmbracă-te cu gust. Oamenii te întâmpină după felul în care ești îmbrăcată. Acest lucru nu înseamnă să te îmbraci în cele mai scumpe haine. Învață-te să asortezi hainele și să le alegi cu gust.

6. Zâmbește. Zâmbetul te face mai frumoasă.

7. Femeile îi găsesc mai atrăgători pe acei bărbați care par apți de muncă, care sunt greu de ghicit și de înțeles – te place sau nu. Bărbații la rândul lor sunt atrași de femeile cu stil, care știu ce vor și care lasă loc de o doză de mister.

Indiferent de orice, nu uita să fii Tu! (poza este una care mă inspiră pe mine)

autor: Eva Morari

loading...

Comments are closed.