Editoriale

7 semne care arată dacă sufletele voastre sunt sortite să fie împreună

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dragostea este unul dintre cele mai puternice și mai frumoase sentimente din lume. Ea ne poate da aripi, ne poate schimba în bine, ne poate face să vedem lumea mai frumoasă. Acest sentiment profund poate lega două persoane în moduri pe care nimeni nu le poate explica în cuvinte.

Odată ce te-ai îndrăgostit, pot apărea câteva griji care să îți zboare prin minte: vrei mai mult de la relația ta? Te gândești deja la viitor? Oare această relație va supraviețui testului timpului? Întrebările nu par să se oprească vreodată… și pe bună dreptate. Dacă te-ai întrebat și tu aceste lucruri, stai liniștită, este ceva normal. Și dacă vrei să știi dacă sufletele voastre sunt destinate să rămână împreună, iată câteva semne care îți pot dezvălui că da:

1. Vă împărtășiți secretele fără nicio teamă. Te simți în siguranță în timp ce împărtășești secretele tale partenerului de cuplu – și acest lucru se datorează legăturii de încredere care s-a format între voi. Sunteți doar voi doi în această lume mare, vă respectați și știți că încrederea este o bază solidă pentru o relație de durată.

2. Nu căutați să vă schimbați. Între voi exista iubire reciprocă și respect. Acceptați că ați venit cu bagaje emoționale din relațiile precedente și nu încercați să vă schimbați. Din contră, trăiți cu acestea deoarece ele sunt cele care v-au conturat în oamenii care sunteți în acest moment.

3. Între voi există sinceritate. Nu simțiți nevoia să ascundeți nimic unul de celălalt. Știți că puteți discuta despre orice. Chiar și în momentul în care nu sunteți de acord, vă faceți timp să ascultați și să comunicați deschis.

4. Între voi nu există gelozie. Gelozia este boala care poate distruge o relație. Și voi știți asta, motiv pentru care în momentul în care ați ales să fiți împreună, ați decis să renunțați la ea. Aveți încredere unul în altul pentru că știți că o relație fără încredere este o relație aproape moartă.

5. Viitorul sună bine. Sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește viitorul vostru. Aveți visuri și planuri comune și vă doriți să fiți împreună în continuare. În plus, vă susțineți reciproc și asta contează foarte mult.

6. Sunteți dispuși să faceți compromisuri. Vreți să vă rezolvați diferențele majore. Dacă aveți opinii diferite în anumite situații, aveți răbdare, discutați deschis și încercați să comunicați deschis astfel încât să ajungeți la o concluzie care va satisface pe amândoi.

7. Simțiți că împreună sunteți oameni mai buni. Bărbatul de lângă tine te face să te simți inteligența, amuzantă, atractivă, creativă și cea mai bună versiune a ta. Simți că te ajută să scoți din tine cele mai bune părți ale tale.

(c) Eugenia Roșca 

loading...

Comments are closed.