Externe

750 de studenți și tineri medici, din 13 țări ale lumii, sunt prezenți zilele acestea la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

750 de studenți și tineri medici, din 13 țări ale lumii, sunt prezenți zilele acestea la Chișinău, pentru cea de-a VII-a ediție a Congresului Internațional MedEspera.

Congresul MedEspera 2018 reprezintă o oportunitate unică pentru studenți şi tinerii medici pentru să-şi promova lucrările științifice și dezvolta cunoștințele în domeniul medicinei şi farmaciei.

„Suntem onorați că țara noastră găzduiește un eveniment științific de cel mai înalt nivel, iar universitatea noastră de medicină este recunoscută, pe plan internațional, drept o instituție de prestigiu. Îi felicit pe toți participanții pentru interesul și contribuția lor la viitorul medicinei. Le urez să profite de această ocazie, nu doar pentru a acumula noi informații, dar și pentru a construi legături care să le permită schimburi de experiențe și să contribuie la dezvoltarea profesională a fiecăruia dintre ei și a sistemului medical”, a spus ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari.

Participanții la Congres vor primi diplome cu acreditare internațională și vor avea parte de un program social variat pe parcursul celor trei zile de congres.

750 de studenți și tineri medici, din 13 țări ale lumii, sunt prezenți zilele acestea la Chișinău, guvernul filip

loading...

Comments are closed.