Alte știri

85 de accidente rutiere înregistrate pe teritoriul capitalei timp de 48 de ore

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații Secției supraveghre transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișină, pe parcursul a 48 de ore, angajații Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au intervenit și documentat 85 de accidente rutiere dintre care 79 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale, 6 accidente rutiere soldate cu 8 persoane traumatizate.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cazurile în care au avut de pătimit persoanele au fost inițiate procese penale, iar cele soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei cu aplicarea punctelor de penalizare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă conducătorilor:
-Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cât și a DVS.
-Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor     neregulamentare;
-Manifestați prudență sporită în trafic.
-Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă.
-Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

loading...

Comments are closed.