Alte știri

900 de tineri din țara noastră au primit granturi pentru dezvoltarea unei afaceri în mediul rural

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, anunță că ieri, 900 de tineri din țara noastră au primit granturi pentru dezvoltarea unei afaceri în mediul rural, prin Programele IFAD V și IFAD VI, derulate cu susținerea Guvernului Danemarcei.

Scopul proiectului a fost crearea condiţiilor favorabile pentru tinerii antreprenori, în vederea creşterii veniturilor acestora, prin crearea de afaceri și respectiv crearea de noi locuri de muncă. În același context, s-a propus sporirea investițiilor în economia rurală și consolidarea capacităților gospodăriilor tinerilor din zona rurală, astfel contribuind la reducerea migrației.

„La Gala tinerilor antreprenori, am făcut totalizarea rezultatelor acestui program. 9 milioane de dolari au fost oferiți în total sub formă de suport financiar, 900 de afaceri noi au fost înființate și au creat, la rândul lor, peste 2500 de locuri de muncă”, a spus ministrul Agriculturii, Liviu Volconovici.

Ministru i-a felicitat pe toți tinerii antreprenori pentru implicare și le-a urat mult succes în gestionarea afacerilor. De asemenea, le-a multuțumit partenerilor danezi pentru această susținere, atât de importantă pentru dezvoltarea mediului rural.

guvernul filip, 900 de tineri din țara noastră, au primit granturi pentru dezvoltarea unei afaceri în mediul rural, liviu volconovici,

economie moldova, 900 de tineri din țara noastră, au primit granturi pentru dezvoltarea unei afaceri în mediul rural, liviu volconovici, guvernul filip, pdm 

loading...

Comments are closed.