Alte știri

93 de accidente rutiere înregistrate în Capitală pe parcursul a 48 de ore

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul a 48 de ore, angajații Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, au intervenit și documentat 93 de accidente rutiere dintre care 84 accidente rutiere soldate cu pagube materiale, 9 accidente rutiere cu 10 persoane traumatizate, un accident rutier unde șoferul a părăsit locul accidentului rutier. Totodată forțele de ordine au stabilit că  că într-un accident rutier șoferul a urcat în stare de ebrietate la volanul unității de transport.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Pe data de 10 iunie ora 15:00 min., Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe șos. Muncești. La fața locului polițiștii au stabilit că în accidentul rutier sunt implicate două unități de transport a/m Dacia condus de șofer în vârstă de 25 de ani și Renault condus de un tânăr în vârstă de 27 ani. În urma impactului nimeni nu a avut de pătimit, șoferii fiind supuși testului alcoolscopic s-a stabilit că șoferul automobilului Dacia era în stare de ebrietate, având în aerul expirat 0,95mg/l.

Totodată în noaptea de zilei de ieri în jurul orei 22:40, pe str. Al. Russo, a avut loc un accident rutier, unde la fața locului polițiștii au stabilit că automobil Toyota ce era condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani și care aparține unei firme de taxi, a staționat regulamentar pe marginea acostamentului fiind tamponat din spate de către un automobil Skoda. Ulterior în urma impactului șoferul automobilului Skoda a abandonat unitatea de transport părăsind locul accidentului rutier. Iar șoferul automobilului Toyota a fost preluat de către un echipaj medical, fiindu-i acordate îngrijiri medicale. Polițiștii întreprind toate măsurile pentru identificarea șoferului cât și locul aflării a acestuia.

În cazurile în care au avut de pătimit persoane și conducătorii erau în stare de ebrietate, au fost inițiate procese penale, iar cele soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei cu aplicarea punctelor de penalizare.

loading...

Comments are closed.