Accident fatal la Râșcani. Șoferul a fugit de la fața locului

În dimineața zilei de 9 februarie, un bărbat în vârsta de 83 de ani a decedat după ce a fost lovit de un automobil, în apropierea satului Mihailenii Noi, raionul Rîșcani, relatează Telegraph.md

În jurul orei 7, o locuitoare a raionului Rîşcani a alertat poliția în legătură cu faptul că pe acostamentul traseului M-5 din satul Mihailenii Noi, raionul Rîşcani, s-ar afla la sol o persoană posibil tamponată de un automobil.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 83 ani, locuitor al satul Mihailenii Noi, pe partea dreaptă a carosabilului din direcția raionului Edineţ spre raionul Rîşcani, în afara trecerii pietonale.

Bărbatul prezenta traume vizibile în zona capului, din cauza cărora  ar fi suvernit decesul.

Examenul medico-legal, a stabilit că bărbatul ar fi fost tamponat de o unitate de transport cu gabarit mare sau de remorca acestuia.

În acest caz a fost inițiat un proces penal în baza bănuielii rezonabile de săvârșire a infracțiunii de încălcare a regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport care a provocat decesul unei persoane, iar persoana culpabilă riscă închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Poliția din Rîșcani solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea șoferului care ar fi fost implicat în producerea accidentului.

Orice declarație, înregistrare video sau suspecție poate facilita stabilirea cu ușurință a persoanei culpabile și atragerea acesteia la răspundere juridică. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Citește și: VIDEO // Fura portmonee în transportul public: Un bărbat a fost reținut în capitală pentru pungășie

Total
0
Shares
 
Total
0
Share