DECLARAȚIE // Renato Usatîi este în cârdășie cu Plahotniuc: “S-ar putea să fie totul regizat”

Secretarul general al Platformei DA, Ion Terguță, este de părerea că liderul formațiunii “Partidul Nostru”, Renato Usatîi, s-ar afla în cârdășie cu Vlad Plahotniuc. Mai mult decât atât, Terguță nu exclude că Usatîi intenționat a mediatizat informațiile despre faptul că Vlad Plahotniuc se află în Turcia, pentru că fostul lider democrat să scape de arest, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md 

„Ceea ce face Renato Usatîi acum s-ar putea să nu fie străin deloc de acest joc. Această aparentă dispută cu Plahotniuc s-ar putea să fie tot regizată. De ce credeți că Usatîi deține neapărat toată informația? Noi am avut o informație în presă că, dimpotrivă, Renato Usatîi l-a ajutat pe Plahotniuc să scape de o extrădare din Turcia”, a declarat Terguță la un post privat de televiziune.

Amintim că recent Renato Usatîi a recunoscut că în staff-ul său lucrează Andrei Cojocaru, un cetățean român, care anterior a deținut funcția de producător general la „General Media Group”, holding care îi aparține lui Vlad Plahotniuc. Totodată, Usatîi a spus că cetățeanul Cojocaru i-a făcut cunoștință și cu alți jurnaliști, iar potrivit unor canale de telegram, cel puțin 7 persoane, care au activat la GMG, sunt acum în echipa lui Usatîi.

Echipa lui Andrei Năstase consideră că PAS-ul Maiei Sandu este o clonă a PPDA

Total
0
Shares
Total
0
Share