Secretarul general al PPDA critică deciziile CSS și ale Maiei Sandu: Țara are nevoie de soluții nu de fițe

Ion Terguță, secretarul general al PPDA, critică foarte dur deciziile de astăzi ale CSS, anunțate de președintele Maia Sandu. Acesta susține că țara asta ca să supraviețuiască are nevoie de soluții nu de fițe.

“Timp de două luni am vorbit fără încetare despre pericolul pandemic și lipsa unui guvern care ar gestiona criza. Am fost acuzați, ridiculizați , dar s-a dovedit că avem dreptate. Trebuia să vină organizațiile internaționale să ne numere morții, ca să înțelegem, în ceasul al 12, că suntem în pericol. Dar, chiar și pe malul gropii, nu putem admite că jumătățile de măsura nu ne ajută”, a scris Terguță pe Facebook.

Oficialul PPDA a criticat și propunerea Maiei Sandu cu privire la numirea de urgență a unui secretar de stat în Guvernul demisionar, în loc să se numească un premier.

“Cum, Dumnezeu, să ceri numirea imediată a secretarilor de stat la Ministerul Sănătății și să nu recunoști că ai nevoie, totuși, de un Guvern?”, a scris Terguță.

“Greul abia începe. Întârzierea numirii unui guvern ne va costa enorm atât economic cât si in vieți omenești. Cine va plăti ? Nimeni. Starea de urgență ne va costa 6 mlr. de lei. Morții, mai nou, se numără în capacitatea unui avion sau mahale. Țara asta ca să supraviețuiască are nevoie de soluții nu de fițe”, a mai criticat secretarul general al PPDA.

Menționăm că PAS susține instituirea stării de urgență în Republica Moldova, iar PSRM este împotriva blocării economiei.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share