Un acord de cooperare parlamentară moldo-română a fost semnat la Chișinău

Comisiile administrație publică ale Parlamentului Republicii Moldova și României au semnat astăzi un acord de cooperare. 

Semnarea a avut loc în cadrul ședinței comune a membrilor Comisiei administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova și Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților a Legislativului României.

Documentul prevede cooperarea în vederea îmbunătățirii cadrului normativ și celui de reglementare, vizând organizarea și funcționarea administrației publice, planificarea spațială și dezvoltarea regională. De asemenea, acordul stabilește colaborarea în vederea stabilirii relațiilor de fraternitate între colectivitățile locale din Republica Moldova și România.

În perioada 18–19 mai, delegația Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților a Parlamentului României se află într-o vizită oficială în țara noastră. Programul vizitei include întrevederi cu speakerul Igor Grosu, cu reprezentanți ai Guvernului și ai administrației publice locale.

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share