Un partid din Republica Moldova rupe orice legătură cu Liviu Dragnea

Partidul Mișcarea Reformei Sociale (MRS) a anunțat astăzi că rupe unilateral orice asociere și colaborare cu partidul Mișcarea România Suverană, patronat de Liviu Dragnea, fostul lider social-democrat, în urma unor evoluții recente și controverse apărute în spațiul public.

Retragerea lui Carmen Dan, fostul ministru de interne, din funcția de președinte al Mișcării România Suverană a fost motivată de apariția în presă a unor informații privind posibila colaborare dintre Liviu Dragnea și Florian Coldea, fost șef SRI, aspecte necomunicate transparent de Dragnea, este primul motiv al acestei rupturi politice.

Pe 3 august 2024, conducerea Mișcării România Suverană a fost preluată de Alexandru Oprea, fost șef SRI Dâmbovița, ceea ce este considerat nestatutar de către MRS, subliniind suspiciunile legate de influențele serviciilor secrete în partidul lui Dragnea, este al doilea motiv invocat.

Igor Istrati, președintele MRS, a declarat: “Partidul Mișcarea Reformei Sociale este un partid tânăr, care promovează calitatea umană, patriotismul și profesionalismul, nu interese obscure ale serviciilor secrete, indiferent din ce țară sunt. Noi ne dorim o colaborare cu partide din diferite state europene, care au aceleași principii ca noi, și considerăm că politica se măsoară prin voturi, nu prin conexiunile cu servicii secrete. Moldova are un viitor, dacă vom număra VOTURILE, nu procesele verbale.”

Total
0
Shares
Total
0
Share