Social

A decedat bărbatul care a fost transportat ieri cu echipa SMURD de la Soroca la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bărbatul care a fost transportat ieri cu echipa SMURD de la Soroca la Chișinău a decedat. Acesta a suferit arsuri pe 85% din suprafața corpului, după ce s-a electrocutat la o carieră de piatră, și nu a supraviețuit, transmite tv8.md

Informația a fost confirmată pentru TV8 de Rodica Racu, purtătoarea de cuvânt a Centrului de Leziuni Termice din cadrul Spitalului Clinic de Traumatologie.

Pacientul a fost transportat conectat la aparatul de respirație artificială. „Pacientul a fost transferat în stare gravă, cu arsuri prin flamă electrică gradul I, II, III, IV, a feței, gâtului, membrelor superioare și inferioare în proporție de 85% din suprafața corpului. Arsura căilor respiratorii era de gradul II, III. La tratamentul indicat, răspuns pozitiv nu a fost. În pofida tuturor măsurilor, pacientul a decedat”. a precizat Rodica Racu.

Incidentul a avut loc pe data de 31 august. După ce a fost internat în Spitalul raional din Soroca, acesta a fost transportat ieri, cu o echipă aeriană SMURD, la Chișinău.

VIDEO // Maia Sandu a aderat la PLDM. Confirmă acest lucru chiar fostul ei președinte de partid

loading...

Comments are closed.