Alte știri

A decedat cel mai vârstnic primar din Republica Moldova. Mesajul îndurerat al Președintelui Parlamentului

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Regret profund trecerea la cele veșnice a lui Ivan Ostaficiuc, primarul orașului Cupcini din raionul Edineț. A fost cel mai vârstnic și cel mai experimentat primar din Republica Moldova”, a scris președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Potrivit acesteia, de aproape patru decenii sau opt mandate, Ostaficiuc a fost conducător al administrației locale și a cunoscut ca nimeni altul nevoile și năzuințele orașului și ale locuitorilor din Cupcini.

„Pe bună dreptate a fost foarte respectat de colegi, prieteni și toți cei care l-au cunoscut, iar în semn de înaltă apreciere a muncii îndelungate şi prodigioase în organele administrației publice a fost decorat cu distincția supremă a statului – Ordinul Republicii”, a mai adăugat Greceanîi.

Ivan Ostaficiuc a reușit să facă atât de mult bine pentru pământenii săi, încât odată cu plecarea sa s-a încheiat o epocă, numită fără exagerare ”epoca lui Ostaficiuc”.

„A înscris o pagină bogată în istoria orașului Cupcini, amintirea lui va dăinui în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și l-au prețuit. Dumnezeu sa îl ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa!, a conchis președintele Parlamentului.

loading...

Comments are closed.