Actual

A decedat Sergiu Babii, directorul general al SA Barza Albă din Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în urma unei boli incurabile, s-a stins din viață domnul Sergiu Babii, directorul general SA Barza Albă. Anunțul a fost făcut de către Andrei Cibotaru, fondatorul blogului de specialitate FinWine.md

”Un om mare, de cumsecădenie, cunoscător desăvârșit al vinului și divinului. Pe mulți ne-a învățat, îndrumat. Orice discuție cu dumnealui era atât de fascinantă! Sectorul are o pierdere mare. Condoleanțe familiei și apropiaților!”, a transmis Cibotaru.

Informația a fost confirmată pentru Telegraph.md de către reprezentanții întreprinderii pe care Dumnealui o conducea de câțiva ani.

”Omul este om atât timp cât are un scop nobil în aceasta viața. Ori anume domnul Babii a fost printre cei care m-a molipsit de această pasiune față de arta desăvârșită a DIVINULUI, încă din copilărie urmărindu-i discursurile și poveștile, toate din viață, despre toate cicatricile lăsate de lupte mari… Luptător pentru dreptate, om de o inteligență rară, filozof și om a producerii, a muncit întreaga viață pentru ca Divinul de la mesele noastre să ne ducă faima în întreaga lume. Faima Țării!

Un munte de om, enciclopedic ,și nu am cuvinte să exprim cât de mare este această pierdere, pentru familie, pentru noi prietenii săi, pentru întregul sector, vrând nevrând lupta lui a fost pentru noi, și a fost mereu în avangarda noastră. Eu mă consider o norocoasă pentru că am prins să îl văd în lucru și în luptă.

Mi-a zis odată că nu se va lăsa bătut până nu mă vede pe mine în scaunul directorului Wine of Moldova, și probabil atunci a și fost începutul. De la acea premoniție se trage….

Om desăvârșit, Domnul Babii a făcut istorie, și datorită muncii DUMNEALUI, am făcut progrese enorme la nivel Global!

Ne veți lipsi mult MAESTRE BABII… Drum lin…mentorul meu în această viață”, a transmis și Cristina Frolov, directorul Oficiului Național al Viei și Vinului.

loading...

Comments are closed.