Alte știri

A demarat vaccinarea polițiștilor de frontieră împotriva COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

De astăzi, 26 aprilie, la Poliția de Frontieră a început imunizarea angajaților, cu administrarea vaccinului anti-COVID-19. Până la finele săptămânii curente sunt planificate 400 de imunizări cu vaccinul AstraZeneca.

Primii care s-au prezentat la punctul de vaccinare, dislocat în sediul Centrului Medical al IGPF, sunt angajații Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău, IGPF și cei ai Direcției regionale Centru. În zilele următoare, procesul de imunizare va fi organizat și în alte puncte de vaccinare, amplasate în oficiile medicale regionale: Ungheni, Cahul Edineț și Ștefan-Vodă.

Printre angajații Poliției de Frontieră, imunizați astăzi, a fost și șeful-adjunct al IGPF, Valentin Fiodorov. „Cu părere de rău, în continuare trăim o perioadă grea, când Covid-19 face victime și lasă cu sechele pe cei ce suferă o formă mai gravă a infecției. La ziua de azi avem oportunitatea să oprim pandemia, prin vaccinare. Încurajez și îndemn toți colegii să administreze vaccinul antiCovid. Să fim responsabili și uniți în lupta cu inamicul invizibil – COVID-19!” a conchis Fiodorov.

loading...

Comments are closed.