Social

A demisionat Rodica Guţu, șefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport a mun. Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șefa Direcţiei generale educație, tineret și sport a mun. Chișinău, Rodica Guţu și-a depus demisia, iar ieri i-a semnată cererea de plecare din funcție, informează Telegraph.md

”Nu a durat mult, după ce luni am cerut să plece benevol. Asta, deoarece doamna știa că a avut multe încălcări pe parcursul activității sale în această direcție, dar și scheme de interese”, a menționat Ion Ceban, primarul general al capitalei.

Tot ieri, primarul general a semnat cererile de demisie a celor doi șefi adjuncți ai direcției, iar astăzi de dimineață, a fost la instituție și l-a prezentat pe Dorin Pavaloi, care va fi unul din noii șefi adjuncți ai direcției.

Ceban a discutat cu angajații și le-a spus că de ei ar depinde educația copiilor, dar și calitatea serviciilor prestate în instituțiile de învățământ. ”Ne dorim o generație sănătoasă și pregătită”, a punctat primarul.

Potrivit edilului, procedura de angajare a unui nou șef al direcției educație va fi efectuată în conformitate cu legislația în vigoare.

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.