A făcut sex până a orbit. I s-a întâmplat unui tânăr după o partidă incendiară

a orbit de la sex, orgasm

Orgasm distrugător! Asta a păţit un tânăr londonez în vârstă de 29 de ani. El a ajuns recent la Urgenţe după o partidă „viguroasă” de sex cu iubita lui. Tânărul le-a explicat doctorilor că după ce a avut orgasm a orbit complet la ochiul stâng.

Pentru unii sexul poate fi un sport extrem! Un tânăr de 29 de ani a vrut să îşi impresioneze iubita cu prestaţia lui sexuală. A încercat „manevra valsalva” pe care o învăţase dintr-un ghid de sexualitate (n.r. şi-a încordat abdomenul, şi-a ţinut respiraţia şi a creat o presiune mare în zona toracelui). Conform sexologilor, această manevră măreşte plăcerea sexuală, dar poate avea consecinţe devastatoare la nivelul sistemului circulator periferic. Asta i s-a întâlmplat şi nefericitului amorez britanic, care nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea. El a ajuns la spital cu pierderi de memorie, probleme de echilibru şi afecţiuni severe ale vederii la ochiul stâng. În urma analizelor doctorii au descoperit că i s-a spart un vas de sânge în spatele ochiului.

Diagnosticul pus de doctorii de la urgenţe a fost unul provizoriu pentru că nu se ştia dacă problema va persista sau nu. De aceea i s-a spus să revină după trei zile pentru un nou set de analize. La cea de a doua vizită de la spital tânărul de 29 de ani a povestit că „s-a forţat cam mult” în timpul partidei şi că din această cauză i-au pleznit vasele de sânge din cap”, se arată în dosarul medical citat de Daily Mail. La nivel mondial, peste 10.000 de bărbaţi suferă de amnezie, probleme locomotorii şi pierderi de luciditate din cauza manevrei valsalva. O altă cauză majoră a accidentărilor grave din timpul  sexului este sufocarea orgasmică de la finalul actului, menită să amplifice plăcerea.

Total
0
Shares
Total
0
Share