Politic

A fost constituită Organizația primară a PDCM din comuna Tohatin

Pinterest LinkedIn Tumblr

La inițiativa locuitorilor satelor Tohatin, Cheltuitori și Buneț din mun. Chișinău, a fost constituită Organizația primară a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei din comuna Tohatin.
Președinte al Organizației primare din comună a fost aleasă Nina Călugări, Director adjunct al gimnaziului din localitate, consilier local, președinte al comisiei juridice a Consiliului local al comunei Tohatin.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La conferința de constituire a Organizației primare din comună au fost invitați conducătorii PDCM, inclusiv Ion Chicu – președinte, Anatol Usatâi – vice-președinte și candidat al PDCM la funcția de Primar General al mun. Chișinău, Marina Golovaci – președinte al OT PDCM a mun. Chișinău, Natalia Țurcanu – vice-președinte al OT PDCM a mun. Chișinău.

Locuitorii comunei Tohatin au avut un schimb de opinii cu liderii PDCM, în cadrul căruia au fost abordate mai multe probleme ce țin de situația din țară, dar și localitățile comunei. Prezent la eveniment, Primarul comunei Tohatin, Sergiu Cebotaru, a comunicat despre indignarea oamenilor locului vis-a-vis de modul obscur de promovare de către PAS a proiectului de construcție a obiectivului de stocare și prelucrare a deșeurilor solide, în adiacența comunei. Nimeni nu a consultat opinia oamenilor din comună la acest subiect, lucru inacceptabil pentru locuitorii comunei.

Invităm locuitorii localităților din cadrul mun. Chișinău să se alăture Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei – doar împreună putem contribui eficient la dezvoltarea țării noastre și a localităților în care trăim. Doar împreună putem stopa dezmățul partidului de guvernământ, care a uitat de promisiunile generoase făcute în cadrul alegerilor, inclusiv în privința transparenței procesului decizional.

loading...

Comments are closed.