A fost găsit Andrei Năstase? Iată ce anunț a făcut Platforma DA

Andrei Năstase, PPPDA, Platforma DA, PPDA, partide emergenete, partide de opozitie, opozitia parlamentara, blocul electoral ACUM, ACUM, pas cu da, partide pro-europene, ACUM VIN ACASA, PAS cu DA, Maia Sandu, alegeri parlamentare 2019, alegeri 24 februarie 2019, alegeri parlamentare in Moldova, PD, PDM, Plahotniuc, partidul de la putere, sistem de vot mixt, alegeri dupa sistemul mixt, Andrei Nastase la Jurnal TV, sondajul BOP, Arcadie Barbarosie

Candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase, a dispărut din vizorul opiniei publice imediat de cum s-a aflat că a pierdut rușinos alegerile pentru funcția de Primar al municipiului Chișinău. Din acest motiv, astăzi, Maia Sandu, a fost nevoit să-i transmită lui Năstase un mesaj prin intermediul presei.

Nu cunoaștem dacă apelul Maiei Sandu a influențat cumva Platforma DA, dar formațiunea condusă de Năstase a reacționat și a anunțat abia pentru mâine o conferință de presă, susținută de Andrei Năstase.

Platforma DA

Amintim că șeful PPDA a anulat conferința de presă pe care trebuia să o susținută imediat după aflarea rezultatelor preliminarii privind rezultatul alegerilor din Chișinău.

Anterior, Năstase declara că va pleca din țară, în cazul în care Dodon va pune mâna și pe Primăria Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share