Social

A fost jefuită casa unui membru al partidului Platforma DA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rudele unui activist al Platformei Demnitate şi Adevăr au fost intimidate şi atacate de mai multe persoane necunoscute. Soţia fratelui activistului Andrei Magalu a fost legată şi bătută, iar locuinţa  a fost vandalizată, a anunţat secretarul general al Platformei DA, Chiril Moţpan, pe pagina sa de facebook.

„Atac criminal asupra rudelor lui Andrei Magalu. Casa fratelui său Grigore Magalu din Răşcova, Orhei, a fost vandalizată de brute criminale. Soţiei acestuia, Nina Magalu, care a fost legată, bătută şi speriată de moarte, i s-a cerut în mod imperativ să-i transmită salutări lui Andrei Magalu, activist al Platformei Demnitate şi Adevăr”, a declarat secretarul general al Platformei DA.

Contactați de reporterul Deschide.MD, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Criuleni au declarat că nu pot confirma cele scrise de Chiril Moțpan, deoarece victima nu a anunțat poliția despre detaliile privind „transmiterea salutărilor”.

În această dimineață, în jurul orelor 6-7, trei persoane necunoscute au pătruns în locuința familiei Magalu. Indivizii au maltratat femeia, cerând bani. După ce au sustras o sumă mare de bani, aceștia au fugit într-o direcție necunoscută. Poliția a demarat toate procedurile necesare în vederea reținerii infractorilor. În ceea ce privește declarațiile domnului Moțpan, vă pot anunța că victima nu a dat astfel de informație, din aceste considerente nu putem confirma cele scrise de dumnealui”, a anunțat ei.

E curios că secretarul general al Platformei DA, Chiril Moțpan, „cunoscând” mai multe detalii decât ofițerii de urmărire penală, trecere cu vederea, în nota sa de pe Facbook, faptul că victimei i-au fost sustraşi bani.

loading...

Write A Comment