A fost lansat un apel public pentru selectarea noului director al Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”

Guvernul a anunțat astăzi lansarea unui apel public pentru selectarea directorului Agenției Informaționale de Stat „Moldpres”.

Potrivit lui Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, persoanele interesate, cu experiență în domeniul managementului presei, sunt îndemnate să expedieze CV-ul și o scrisoare de intenție care să conțină viziunea de dezvoltare a Agenției la adresa moldpres@gov.md până la data de 28 februarie 2024, inclusiv.

”Transmitem o invitație publică colegilor, inclusiv din media, care sunt interesați să contribuie la dezvoltarea AIS „Moldpres”, colegilor din societate civilă sau persoanelor interesate care dețin experiența necesară, să aplice, transmițând CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa menționată.

Amintesc că Agenția are misiunea de a mediatiza evenimentele desfășurate în țară și peste hotare pentru a informa corect și echidistant cetățenii.

De asemenea, „Moldpres” prestează serviciile editoriale, poligrafice și de publicitate. Una din activități ține și de editarea și tipărirea Monitorului Oficial al Republicii Moldova”, a declarat Vodă.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share