Politic

A fost schimbat ministrul Agriculturii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Vladimir Bolea, șeful Comisiei parlamentare Agricultură și Industrie Alimentară, a fost numit astăzi, prin decret prezidențial, în funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, și a depus jurământul de învestire în fața Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Tot astăzi, șefa statului a semnat decretul privind revocarea lui Viorel Gherciu din funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, pe care acesta a deținut-o din 6 august 2021.

Maia Sandu i-a mulțumit lui Vladimir Bolea pentru că a acceptat să preia acest portofoliu important pentru țara noastră și a menționat că una dintre misiunile sale e să creeze condiții pentru o agricultură rezilientă și competitivă. „Nu este ușor, mai ales ținând cont de provocările zilei de azi, dar am certitudinea că, împreună cu echipa, o să reușiți”, a spus Președinta Maia Sandu.

La ceremonia de învestire a participat șiNatalia Gavrilița. Șefa Executivului i-a urat lui Vladimir Bolea bun-venit în echipa guvernamentală și s-a arătat convinsă că tranziția la acest minister va fi una firească și de bun augur pentru dezvoltarea sectorului agriculturii și industriei alimentare.

loading...

Comments are closed.