Alte știri

A fost semnat acordul de colaborare între generațiile de pensionari și veterani ai Poliției de Frontieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția de Frontieră își fortifică cooperarea cu pensionarii și veteranii frontierei, în acest sens a fost semnat un acord de colaborarea atât cu A.O. „Asociaţia Veteranilor şi Pensionarilor din cadrul Poliţiei de Frontieră” cât şi cu A.O. „Asociaţia Grănicerilor” din Republica Moldova, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Este pentru prima dată în istoria instituției de frontieră când generațiile își unesc eforturile în această componență consolidându-și relațiile. Reprezentanții își propun să asigure eficient activitățile cu implicarea veteranilor și pensionarilor Serviciului Grăniceri și Poliției de Frontieră și prin care se dorește sprijinul reciproc în domeniile de interes comun.

În debutul evenimentului de semnare a acordului, participanții au apreciat efortul și realizarea acestuia. Scopul este de a promova valorilor statului de drept și a principiilor precum: cooperarea, profesionalismul, spiritul de patriotism, curajul și devotamentul.

Acordul prevede stabilirea unui cadru general de cooperarea pe domeniul social-cultural, educativ-patriotic și pe evenimente organizatorice comune. De asemenea se mizează pe consolidarea angajamentelor colective, importanța deosebită a subiecților la contribuirea formării imaginii Poliției de Frontieră, dezvoltării competențelor profesionale și schimbului de experiență.

Pe final, părțile au reiterat importanța acestui document, au exprimat aprecieri reciproce și și-au transmis realizări productive în domeniul de activitate.

loading...

Comments are closed.