Alte știri

A fost stabilită ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru alți doi concurenți electorali

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea prealabilă de înscriere în buletinul de vot pentru alți doi potențiali concurenți electorali. Aceștia au depus, ieri, 7 iunie 2021, documentele necesare în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Astfel, CEC a stabilit ordinea lor prealabilă de înscriere în buletinul de vot, după cum urmează:

18. Partidul Regiunilor din Moldova;

19.Partidul „Patrioții Moldovei”.

Conform legislației electorale, Comisia va examina dosarele depuse și va decide asupra înregistrării sau neînregistrării candidaților desemnați, în decursul a cel mult 7 zile de la data primirii actelor. Ordinea de înscriere în buletin rămâne definitivă numai după înregistrarea la CEC în calitate de concurenți electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Până în prezent, CEC a înregistrat 16 concurenți electorali, iar alte 3 dosare se află în proces de examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie curent.

Citește și: Maia Bănărescu, Avocatul Poporului pentru protecția drepturilor copilului, evită să comenteze implicarea copiilor în campania electorală a PAS

loading...

Comments are closed.