Alte știri

A furat o bicicletă și riscă până la patru ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 35 de ani din capitală a fost reținut de oamenii legii pentru furtul unei biciclete, anunță AccentTV.md

Cazul a avut loc pe data de 26 septembrie, polițiștii fiind alertați de către proprietar, un bărbat în vârstă de 34 ani, comunicând că din holul blocului de locuit, amplasat pe str. Teilor, i-a fost sustrasă bicicleta. La locul faptei bărbatul a declarat forțelor de ordine că a lăsat bicicleta în hol la etajul 1, iar când a coborât nu a mai găsit-o. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 10 000 lei. Totodată polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere care au surprins acțiunile individului.

Urmare a măsurilor de investigație întreprinse de polițiști a fost stabilit și identificat făptașul, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie și este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.