Lifestyle

A început elefantFest, cel mai mare târg online de carte din Moldova!

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce s-a bucurat de un succes grandios în România, cu peste un milion de cititori care au participat la eveniment, elefantFest a venit și în Republica Moldova!

Pasionații de lectură au acces la peste 30.000 de titluri în limba română, tot atâtea în limba rusă și peste 600.000 în limba engleză. Editurile participante le-au pregătit și multe surprize cititorilor.

Un eveniment inedit, menit să sprijine cititorii și industria de carte pe timp de pandemie, elefantFest se anunţă a fi cel mai mare târg de carte care a avut loc vreodată în țara noastră.

„Ne bucurăm că, pentru prima oară, cititorii din Republica Moldova au acces la un târg de carte de amploare națională, organizat complet online, dar care păstrează aroma evenimentelor culturale convenționale. elefantFest va aduce pasionaților de lectură o conexiune directă cu autorii preferați și ultimele noutăți din sfera literaturii universale. practic, pentru o săptămână, cititorii din Moldova vor găsi la elefantFest un loc de inpirație și, de ce nu, un spațiu multicultural”, afirmă Ion Sturza, fondator elefant.ro.

Scriitori cu renume internațional vor oferi în exclusivitate interviuri și lansări video online. Pasionații de lectură vor regăsi printre ei pe unii dintre autorii celor mai importante best-sellers din acest moment: Mircea Cărtărescu, Lucian Boia, Cristian Preda, E.L.James, Anna Todd, Guzel Yahina, Ludmila Ulițkaia, Evhenii Vodolazkin, Agnes Martin-Lugand și alte nume grele din literatură.

De pe lista editurilor participante nu lipsesc nume renumite de pe piața de carte, precum Litera, Trei, Curtea Veche, Polirom, iar din ofertă vor face parte şi cărţile cu autograf. Nu vor lipsi lansările de carte, cu care suntem obişnuiţi de la târgurile clasice, doar că acum ele vor avea loc online.

elefantFest începe azi și va continua până duminică, 25 octombrie. Puteți vizita târgul pe www.elefant.md

loading...

Comments are closed.