Alte știri

A lăsat un Lexus fără roți iar acum riscă ani de pușcărie

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 26 iunie, curent, polițiștii de la Botanica au fost sesizați de o femeie precum că, de la automobilul de marcă ,,Lexus”, parcat în curtea blocului de locuit de pe str. Independenței, i-au fost sustrase roțile. La fața locului, proprietara automobilului în vârstă de 27 de ani a comunicat că i-au fost sustrase patru roți, iar prejudiciul se ridică la 10 000 de lei.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În acest context, forțele de ordine au dispus un șir de măsuri de investigație și urmărire penală în identificarea suspectului. Astfel, ca urmare a acțiunilor întreprinse, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 ani, originar din r-nul Râbnița. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, totodată comunicând că a sustras roțile cu scopul de a le vinde și obține un profit. Roțile au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarului.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.