Alte știri

A scăpat cu viață, după ce a căzut cu parapanta în ocean. Întâmplarea unui bărbat de 91 de ani din Austria

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bătrân de 91 de ani din Australia a ajuns vedetă în presă după ce s-a prăbușit cu parapanta în mijlocul oceanului și a reușit să supraviețuiască. S-a ales cu câteva vânătăi și zgârieturi și spune că abia așteaptă să fie din nou în aer

Potrivit publicației australiene 9news.com.au, care a publicat povestea bărbatului, accidentul de parașutism a dat emoții mai mult salvatorilor decât bătrânului de 91 de ani, scrie digi24.ro.

Acesta a fost recuperat de o echipă de pompieri și medici ocean, după ce mai mulți locuitori din apropiere de Warriewood, la nord de Sydney, au văzut că ceva plutește pe apă și au alertat poliția.

Serviciile de urgenţă chemate la faţa locului l-au examinat pe bărbat, care nu a avut nevoie de ambulanță. În imaginile prezentate de mass-media din Australia, paraşutistul s-a salvat după ce a escaladat niște stânci, care l-au dus până la mal, totul sub supravegherea salvatorilor. Omul avea piciorul stâng acoperit cu un bandaj, semn că nu era prima dacă când se accidentase din cauza pasiunii sale.

Bărbatul a fost internat la spitalul Royal North Shore din Sydney pentru examinări ulterioare. Poliţia a precizat că paraşuta sa a fost recuperată din apă

 

 

loading...

Comments are closed.