Social

A tamponat un bărbat și a fugit de la fața locului. Cadavrul victimei, depistat pe un traseu din Strășeni în această dimineață

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cadavrul unui bărbat a fost depistat în această dimineață pe traseu, în preajma localității Cojușna, raionul Strățeni. Potrivit Silviei Vetcu, ofițer de presă al IGP, Poliția a fost alertată în jurul orei 07:45.

Oamenii legii susțin că, inițial nu se cunoștea identitatea acesteia și nici circumstanțele. Ulterior, în urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Strășeni, s-a stabilit că bărbatul decedat este locuitor al satului Cojușna și ar fi fost tamponat de un automobil, iar în urma traumelor primite a decedat.

Șoferul care se afla la volanul automobilului care a provocat accidentul și a fugit de la fața locului, la fel a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 ani, din raionul Fălești.
Pe cazul dat a fost pornită cauză penală, iar șoferul urmează a fi reținut pentru 72 ore. Alte circumstanțe se vor stabili în urma acțiunilor de urmărire penală.
loading...

Comments are closed.