A urcat beat la volan și fără permis! Apoi a lovit grav o fetiță de 7 ani

A urcat la volan beat la volan și fără permis, Apoi a lovit cu mașina o fetiță de 7 ani, politia moldova, inp, accidente rutiere 

Un bărbat de 22 de ani a urcat în stare de ebrietate la volan și a lovit o fetiță de șapte ani. Totul s-a întâmplat pe o stradă din satul Răzeni, raionul Ialoveni. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetco, șoferul conducea cu viteză excesivă. La un moment dat șoferul a intrat pe trotuar și a lovit în plin fetița care se mergea cu bunica alături, scrie sputnik.md.

În urma impactului, minora a fost transportată Centrul Mamei și al Copilului cu mai multe traumatisme.

Poliția a stabilit ca bărbatul care conducea automobilului nu deținea permis de conducere, iar automobilul aparține tatălui acestuia. Fiind supus testului de alcoolemie, s-a stabilit ca acesta avea 0,67 mg/l de alcool în aerul expirat.

În urma mai multor accidente, autoritățile au propus să înăsprească legea ce se referă la șofatul în stare de ebrietate. Șoferii care vor urca în stare de ebrietate la volan vor rămâne fără permis de conducere pe o perioadă de patru ani, iar pentru a-l redobândi — vor fi obligați să susțină din nou examenele, să muncească în folosul comunității și să frecventeze ședințe cu psihologi și experți, contra plată.

Total
0
Shares
Total
0
Share