Alte știri

A vrut s-o facă pe polițistul, dar nu i-a reușit. Un bărbat din capitală amendat pentru că și „deghizat” automobilul într-o mașină de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost sancționat de poliție, pentru că a încălcat regulile de exploatare a vehiculului.

Bărbatul a fost amendat după ce a urcat la volanul unui automobil de marcă ”BMW”, care avea pe partea exterioară a mașinii inscripția POLICE, iar pe mașină amplasat, contrar Regulamentului Circulației Rutiere, un dispozitiv luminos de tip LED, care improviza un girofar.

Bărbatul a fost stopat la un sens giratoriu din capitală, după ce mașina pe care o conducea a atras atenția polițiștilor.

În acest caz au fost ridicate plăcile cu numărul de înmatriculare, iar șoferul a fost sancționat contravențional pentru „Încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor”.

Inspectoratul General al Poliției cere conducătorilor auto să respecte toate prevederile Regulamentului Circulației Rutiere, în caz contrar aceștia vor fi sancționați conform prevederilor legislației în vigoare.

Citește și: Grație unui proiect european, în țara noastră vor fi instalați 63 de senzori automați de monitorizare a apelor subterane

loading...

Comments are closed.