Social

Acces limitat pe mai multe străzi din capitală în legătură cu vizita președintelui turc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acces limitat pentru public în perimetrul a circa 30 de străzi, bulevarde și zone din capitală în perioada 17-18 octombrie, în contextul vizitei președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan la Chișinău.

Pe străzile pe care se va deplasa cortegiul prezidențial vor fi sistate și lucrările de reparație a drumurilor, de defrișare a arborilor. Va fi interzis comerțul stradal. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul interimar, Ruslan Codreanu, ca urmare a unui demers al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), transmite IPN.

Potrivit dispoziției, restricțiile se vor aplica pe bulevardul Dacia, strada București, strada Ciuflea, Piața Marii Adunări Naționale, Grădina Publică Ștefan cel Mare, bulevardul Ștefan cel Mare, străzile Alexandru cel Bun, Serghei Lazo, Columna, Alexei Șciusev, Mihail Kogălniceanu, Constantin Stere, Mihai Eminescu și alte străzi.

Menționăm că recent, președintele Turciei, Recep Taiyp Erdogan, a vizitat Republica Federală Germană, unde împreună cu cancelarul Angela Merkel a asistat la inaugurarea unei moschee în orașul Koln.

loading...

Comments are closed.