Social

Accident cu final tragic la Călărași! Un motociclist s-a ciocnit într-un automobil și a murit chiar în satul de baștină a lui Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un motociclist și-a pierdut viața în această dimineață, 11 mai, într-un accident produs în satul Sadova, raionul Călărași. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a intrat în plin cu motocicleta într-un automobil ce staționa la poarta unei gospodării.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, a declarat pentru IPN că oamenii legii au fost alertați despre accident aproape de ora 08.00. Bărbatul a pierdut controlul ghidonului și s-a ciocnit în automobil, în care se afla un bărbat de 54 de ani.

Impactul a fost fatal pentru motociclist, care s-a stins la fața locului. Poliția stabilește toate circumstanțe care au dus la producerea accidentului rutier.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare, în ultimii doi ani cifra accidentelor rutiere cu implicarea motocicliștilor a crescut. Pe parcursul anгlui trecut, 21 de persoane şi-au pierdut viaţa în astfel de accidente, iar 165 au suferit traumatisme.

loading...

Comments are closed.