Social

Accident groaznic în Chișinău! Șoferul taxiului a decedat pe loc, alte trei persoane transportate la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un taximetrist de 27 de ani a murit azi-dimineață după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un „Renault”. Șoferul celuilalt vehicul, de 21 de ani, a ajuns în stare gravă la Secția reanimare a Institutului de Medicină Urgentă.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în jurul orei cinci, în dimineaţa de zi, în sectorul Botanica al Capitalei, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Băcioii Noi, informează deschide.md

Automobilul „Dacia Logan”, care aparține unei companii de taxi, efectua o comandă și avea ca pasager un tânăr de 22 de ani. Taxiul s-a ciocnit violent cu un „Renault”, care, de asemenea, avea un pasager: de 20 de ani.

Șoferul taxiului a decedat pe loc, celelalte trei persoane implicate în accident au fost transportate la spital.

Potrivit ofițerului de presă al Institutul de Medicină Urgentă, Petru Craveț, pasagerii au suferit răni minore şi, după examenul medical de rigoare, au fost externați. Șoferul „Renault”-ului se află încă în secția de reanimare, starea lui actuală este de gravitate medie.

„Tânărul a suferit traumatism cranio-cerebral, plăgi contuzionale la cap și la genunchi. După investigație s-a depistat și o traumă a osului temporal pe partea dreaptă”, a precizat Petru Craveț.

Poliția Capitalei a inițiat o cauză penală. Circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite anterior.

accident rutier in chisinau, accident botanica, viteza excesiva accident

loading...

Comments are closed.