Social

Accident groaznic în Rusia! 3 moldoveni au murit iar al patrulea se luptă cu moartea la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un accident rutier grav a avut loc în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk (Rusia), pe traseul M-3 km 234, cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova. Informația a fost recepționată pe data de 28 ianuarie, în jurul orei 23:34 de către Ministerul Situații Excepționale al Federației Ruse.

În urma impactului dintre două autoturisme de marcă Volkswagen Golf și Volkswagen Pasat, patru persoane au decedat, dintre care trei cetățeni ai Republicii Moldova – doi bărbați în vârstă de 37 și 28 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani, transmite Realitatea.

Toți trei se aflau în Volkswagen Golf la volanul căruia se afla un moldovean în vârstă de 34 de ani, care a scăpat cu viață, fiind transportat de urgență la spital.

O femeie de 30 de ani, pasager al celelalte mașini, a murit. Alte patru persoane, cetățeni străini, s-au ales cu diverse traumatisme, fiind la fel internați în spitalul raional din orașul Suhinici.

Ofițeri din cadrul Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI vor pleca astăzi, 30 ianuarie, în Federația Rusă pentru a aduce acasă corpurile neînsuflețite ale cetățenilor moldoveni.

Totodată, angajații IGSU vor monitoriza starea conducătorului auto moldovean și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare. Mai mult, urmează să fie demarate toate procedurile de rigoare pentru a repatria victimele, autoritățile noastre fiind în contact cu cele din Federației Ruse

loading...

Comments are closed.