Alte știri

Accident nocturn la Ungheni. Șoferul de 26 de ani a rămas blocat în mașina care s-a tamponat într-un copac

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 14 august, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care a avut loc în raionul Ungheni între localitățile Rezina și Cetireni.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:44. Potrivit datelor înregistrate, autovehiculul de model Volkswagen Passat a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a rămas blocat în autoturismul avariat. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori.

Angajații IGSU din raionul Ungheni au efectuat deblocarea promptă a sinistratului. În urma accidentului bărbatul a suferit diverse traumatisme fiind transportat de echipajul medical la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de poliție. În ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 73 situații de risc.

loading...

Comments are closed.