Alte știri

Accident produs în capitală – șoferița a decedat la spital, celălalt șofer reținut de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 35 de ani, implicată într-un accident produs ieri pe strada Mihai Viteazul din capitală, a decedat la spital din cauza traumelor primite. Un alt șofer implicat, în vârstă de 22 de ani, a fost externat, iar apoi reținut pentru 72 de ore.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a precizat că în urma producerii accidentului, femeia a fost internată în secția reanimare a Spitalului de Urgență din Chișinău. Potrivit medicilor, femeia a intrat în comă, iar în seara zilei de joi, 21 iunie, aceasta a decedat. Victima era căsătorită și avea doi copii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar tânărul ce se afla la volanul celeilalte mașini implicate în accident a fost reținut de oamenii legii.

Joi, 21 iunie, un automobil de model Honda, la volanul căreia se afla femeia, și un Renault, condus de un tânăr, s-au ciocnit frontal. Șoferii au fost scoși din automobile cu ajutorul echipelor de la descarcerare. Alte persoane nu se aflau în mijloacele de transport. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

loading...

Comments are closed.