Alte știri

ACCIDENT SÂNGEREI: Șoferul unui BMW nu a acordat prioritate și a tamponat o altă mașină, apoi a fost proiectat într-un pilon

Pinterest LinkedIn Tumblr

O persoană a fost traumatizată și transportată la spital, în urma unui accident rutier produs în satul Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei. Motivul tamponării a două mașini este neacordarea priorității de unul dintre șoferi.

Contactată de Cotidianul.md, ofițera de presă a Poliției Sîngerei, Moscalciuc Ina, a declarat că un șofer de 35 de ani din Fălești care se afla la volanul unui BMW, nu s-a asigurat și nu a cedat trecerea altei mașini Honda Acord care se deplasa regulamentar.

Mașina de model Honda, condusă de bărbat de 35 de ani din Bălți a fost tamponată, după care, BMW-ul a fost proiectat în pilonul de beton armat.

În urma impactului, pasagerul automobilului Honda s-a ales cu diferite leziuni corporale.

S-a stabilit că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice. Potrivit unor surse, accidentul s-a produs după ce șoferul BMW-ului a refuzat să oprească fiind somat de polițiști pentru că conducea conducea cu viteză, însă s-a tamponat cu Honda.

Citește și: VIDEO // Finul de cununie al unui lider al „Partidului Nostru”a fost reținut pentru trafic de droguri

loading...

Comments are closed.