ACCIDENT TERIFIANT: Un polițist a ars de viu în propria mașină, după ce s-a tamponat într-un obstacol

Un polițist a ars de viu după ce automobilul în care se afla s-a tamponat într-un obstacol și a luat foc. Accidentul s-a produs în această noapte, jurul orei 04:28, pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni.

Potrivit unui comunicat al IGP, este vorba despre un polițist în vârstă de 35 de ani. Acesta se deplasa cu un automobil de marca ,,Mitsubishi Outlander”, când a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu într-un șanț, apoi s-a izbit într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu.

În urma impactului, o tânără de 18 ani, care se afla ca pasageră, a fost aruncată prin parbriz, iar automobilul a luat foc, șoferul rămânând prins între fiare.

În consecință, șoferul a decedat pe loc, (depistat în automobil carbonizat), iar pasagera sa, a fost transportată la spitalul din Strășeni, cu diverse traumatisme.

Remintim că un alt polițist a murit în seara zilei de ieri, după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident rutier în apropiere de comuna Băcioi.

Citește și: FOTO // Acoperișul unei școli din Tohatin a fost luat de vânt

Total
0
Shares
Total
0
Share